Terheijden

Onze loodgieters staan 24/7 voor u klaar om uw rioleringsprobleem op te lossen!

Heeft u last van verstoppingen in uw afvoer in Terheijden?

Spoelt u toilet niet meer goed door of komt het water juist weer naar boven? Dan is de kans groot dat er een verstopping in de afvoer zit in uw woning of bedrijfspand in Terheijden. U kunt dit zelf verhelpen met verschillende middelen en een ontstopper, maar dit kan er ook voor zorgen dat de verstopping verergert. Ga niet langer zelf aan de slag, maar neem contact op met Rioolservice Breda. Wij zijn een ontstoppingsdienst en 24 uur per dag voor u bereikbaar. Moeten wij moet spoed uw WC ontstoppen? Bel dan op 076-2059040. Ons ontstoppingsbedrijf staat graag voor u klaar in Terheijden.

Verstopping van het riool

De riolering en de afvoer in uw woning kunnen op verschillende manier verstopt raken. Door het doorspoelen van vet bijvoorbeeld. Als de vetresten hard worden kan dat de doorstroming van de buizen blokkeren. Ook vochtige doekjes die per ongeluk worden doorgespoeld kunnen zorgen dat de riolering in Terheijden verstopt raakt. Een andere oorzaak is dat het riool is gaan verzakken of dat er een breuk in zit. Bel dat onze ontstoppingdienst. Onze vakmensen weten precies wat er aan de hand is en kunnen binnen een mum van tijd het probleem oplossen, mits er geen graafwerkzaamheden plaats hoeven te vinden. Wilt u meer weten over rioolreiniging of een afvoer die verstopt is?? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder in Terheijden.

Wat wij doen

U kunt ons 24 uur per dag bellen als u problemen heeft aan uw rioling of uw afvoer in Terheijden.

Wij ontstoppen, inspecteren en repareren:

  • Keukenafvoer
  • Badkamerafvoer
  • Toiletafvoer
  • Condens afvoer van uw C.V. installatie

Wilt u weten wat de reparatie precies gaat kosten? Bekijk dan de prijzenlijst op onze website. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Heeft u een reparatie aan uw afvoer in Terheijden? Wij kunnen dit al binnen één uur voor u verhelpen. Daarnaast

  • Zorgen wij altijd voor een oplossing
  • Vinden wij service en klantvriendelijkheid erg belangrijk
  • Zijn onze prijzen scherp

Bel ons gerust

Wilt u hulp bij uw rioolontstopping? Of zoekt u hulp bij het gootsteen ontstoppen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag in Terheijden bereikbaar op 076-2059040. Heeft u vragen? Stel ze gerust, wij helpen u graag verder.

Rioleringsprobleem?

Rioolservice Breda lost het op! € 90,- het eerste uur inclusief 15 minuten reistijd, 45 minuten arbeid en gebruik ontstoppingsapparatuur, exclusief BTW.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terheijden - Rioolservice Breda

7 dagen per week

Voor spoedgevallen kunt u 7 dagen per week bij ons terecht. 
Bel 076-2059040

Over ons

Wij zijn aangesloten bij Van de Beek Rioolservice
Betrouwbaar, betaalbaar en netjes.
Copyright © 2024 Rioolservice Breda. Alle rechten voorbehouden | Website: YZCommunicatie