Afvoer verstopt

Onze loodgieters staan 24/7 voor u klaar om uw rioleringsprobleem op te lossen!

Problemen met de afvoer?

Een afvoer die verstopt zit kan voor veel problemen zorgen. Het water loopt niet goed meer weg omdat er bijvoorbeeld zeepresten opgehoopt zitten. Dit kan stank veroorzaken in uw woning of bedrijfspand. U kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan met diverse chemische middelen om de afvoer te ontstoppen, maar u kunt ook de hulp in schakelen van vakmensen. Bel Rioolservice Breda als het probleem niet snel oplost. U kunt ons 7 dagen per week bereiken op 076-2059040.

Trek op tijd aan de bel

Het is belangrijk om op tijd contact met ons op te nemen als u een vermoeden heeft dat uw afvoer verstopt zit. Als u te lang wacht kan dat schade aan de afvoer veroorzaken en dan duurt de reparatie vaak langer dan verwacht. U kunt een afvoer die verstopt is herkennen aan water dat langzaam wegloopt en zelfs helemaal niet door de afvoer loopt. Ook kan er een nare geur uit de afvoer komen. Dat zijn dan bijvoorbeeld opgehoopte zeepresten en haren die dit veroorzaken. Onze vakmensen kunnen uw afvoer reinigen en zorgen dat de verstopping snel verholpen is.

Wij helpen u graag met onze kennis

Zit uw afvoer verstopt? Ga dan niet zelf aan de slag maar bel Rioolservice Breda. Wij zijn gespecialiseerd in het inspecteren, repareren en ontstoppen van de afvoer in uw keuken, het toilet en de badkamer. Wilt u weten hoe wij te werk gaan bij een verstopping? Neem dan contact met ons op. Onze experts vertellen u graag over onze manier van werken.

De service die wij bieden

Zodra er een leiding verstopt zit in uw huis, kunt u ons 7 dagen per week bellen. Is er spoed bij? Wij zorgen dat wij zo spoedig mogelijk bij u voor de deur staat om het probleem te verhelpen.
Onze service:

  • 7 dagen per week bereikbaar als er iets verstopt is
  • Scherpe prijzen
  • Wij rekenen per kwartier na het eerste uur werk
  • Hij hebben alleen vakmensen in dienst
  • Er wordt altijd een oplossing gezocht

Schakel ons in om de problemen in de afvoer op te lossen.

Maak een afspraak

Heeft u besloten het probleem niet alleen aan te pakken? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen dat de riolering die verstopt is, snel wordt gemaakt. U kunt ons bellen op 076-2059040. Wij zijn 7 dagen per week te bereiken.

Rioleringsprobleem?

Rioolservice Breda lost het op! € 90,- het eerste uur inclusief 15 minuten reistijd, 45 minuten arbeid en gebruik ontstoppingsapparatuur, exclusief BTW.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Afvoer verstopt - Rioolservice Breda

7 dagen per week

Voor spoedgevallen kunt u 7 dagen per week bij ons terecht. 
Bel 076-2059040

Over ons

Wij zijn aangesloten bij Van de Beek Rioolservice
Betrouwbaar, betaalbaar en netjes.
Copyright © 2024 Rioolservice Breda. Alle rechten voorbehouden | Website: YZCommunicatie