Ontstoppingsbedrijf

Onze loodgieters staan 24/7 voor u klaar om uw rioleringsprobleem op te lossen!

Hét ontstoppingsbedrijf in Breda

Zit er een verstopping in uw riolering? Of loopt de gootsteen niet goed door? Dan moet er ontstopt worden. U kunt dit natuurlijk doen met chemische middelen en een ontstopper, maar de kans is groot dat het probleem erger wordt. Schakel daarom een ontstoppingsbedrijf in. Rioolservice Breda is het bedrijf dat 7 dagen per week bereikbaar is om uw vragen en wensen te realiseren op dit gebied. Wilt u een afspraak maken om uw riool te laten ontstoppen? Bel dan 076-2059040.

Hoe ontstaat een verstopping?

Zeepresten tijdens het douchen of haren in het putje kunnen zorgen dat het water niet goed doorloopt. Maar het kan ook zijn dat het riool verstopt zit omdat er iemand vet door het toilet heeft gespoeld, of er zijn per ongeluk vochtige doekjes in de WC terecht gekomen. Vaak is dit een probleem dat al langer speelt. Een verstopping ontstaat namelijk niet in 1 keer. Het voor uw afvoer en riolering van groot belang om op tijd een ontstoppingbedrijf te bellen. Dat voorkomt dat de riolering nog meer schade oploopt. Meer weten? Neem gerust contact op.

Herkennen van de verstopping

Het water loopt langzaam weg in de douche en in het toilet. Het kan zelfs zijn dat het water met het doortrekken omhoog komt. Maar ook geborrel in uw wc kan wijzen op een verstopping. Wacht dan niet te lang met het inschakelen van een ontstoppingsbedrijf. Opgehoopte resten kunnen namelijk voor veel geuroverlast zorgen. Ons ontstoppingsbedrijf kan het riool doorzoeken door middel van een camera. Zo weet u precies wat de verstopping is, maar ook wat de staat van de riolering is.

Wat wij bieden

De prijzen van ons ontstoppingsbedrijf zijn vooraf al bekend. Voor meer informatie hierover bekijk de prijslijst op de website. U komt nooit voor verrassingen te staan. Wij rekenen het eerste uur volledig en daarna per kwartier. U betaalt dus nooit te veel. Daarnaast

  • Zoeken wij altijd een oplossing voor uw riolering
  • Vinden wij klantvriendelijkheid en service erg belangrijk
  • Zijn wij 7 dagen per week bereikbaar

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken met ons ontstoppingsbedrijf?
Bel dan 076-2059040. Wij kunnen u tevens meer vertellen over onze werkwijze. Voor meer informatie kunt u ook verder lezen op de website. Ons ontstoppingsbedrijf in Breda helpt u graag van de verstoppingen in het riool af te komen!

Rioleringsprobleem?

Rioolservice Breda lost het op! € 90,- het eerste uur inclusief 15 minuten reistijd, 45 minuten arbeid en gebruik ontstoppingsapparatuur, exclusief BTW.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ontstoppingsbedrijf - Rioolservice Breda

7 dagen per week

Voor spoedgevallen kunt u 7 dagen per week bij ons terecht. 
Bel 076-2059040

Over ons

Wij zijn aangesloten bij Van de Beek Rioolservice
Betrouwbaar, betaalbaar en netjes.
Copyright © 2024 Rioolservice Breda. Alle rechten voorbehouden | Website: YZCommunicatie