Ontstoppingsdienst

Onze loodgieters staan 24/7 voor u klaar om uw rioleringsprobleem op te lossen!

De ontstoppingsdienst van Brabant

Heeft u problemen met het riool? Ga dan niet langer zelf met chemische middelen en een ontstopper aan de slag, maar bel de ontstoppingsdienst. Dat voorkomt dat uw verstoppingen alleen maar erger worden. Wij nemen uw zorgen graag uit handen en wij garanderen dat de verstopping binnen een mum van tijd verholpen. Wilt u meer weten over de diensten van Rioolservice Breda? Neem dan contact met ons op. U kunt ons 24 uur per dag bellen op 076-2059040. Een spoedklus? Wij komen er direct aan.

Voorkom is beter genezen

Spoelt u wel eens vet of andere etensresten door het riool Dit kan erg slecht zijn. De buizen kunnen flink verstopt raken als zodra het vet hard wordt. Probeer uw vloeibare afval op een andere manier weg te gooien. Gooi ook vochtig toiletpapier in een apart bakje. Doorspoelen kan ook zorgen voor flinke verstoppingen. Is het toch een keer gebeurd en heeft u vermoeden dat er een verstopping in de rioolbuis zit? Neem contact op met de ontstoppingsdienst als het toilet gaat borrelen of als uw afvoer van de gootsteen niet goed doorloopt. Wij komen helpen u graag van uw verstoppingen af te komen.

Onze ontstoppingsdienst

Onze experts van de ontstoppingsdienst zullen bij u langskomen op het probleem te lokaliseren. Vervolgens wordt er een permanente oplossing bedacht en uitgevoerd. Is het een kleine ontstopping in de afvoer van de douche? Dan kunnen wij met een uur werk klaar zijn. Zijn er grote werkzaamheden in het riool en moet er gegraven worden? Dan kunnen de werkzaamheden meer tijd in beslag nemen. Is dit laatste het geval, dan kunnen wij vooraf met een camera het riool in om te kijken wat het probleem is. Zo weet u precies hoe lang de werkzaamheden gaan duren en wat het gaat kosten.

Ga niet zelf aan de slag, maar bel ons

Het kost veel tijd en moeite om zelf de ontstopping te lijf te gaan. In alle gevallen kunt u het beste onze ontstoppingsdienst bellen. Wij zijn 24 uur per dag te bereiken.
Daarnaast:

  • Zijn onze prijzen scherp
  • Rekenen wij per kwartier (Na het eerste hele uur)
  • Zoeken wij altijd een oplossing, ook al is deze tijdelijk
  • Service en klantvriendelijkheid staat bij onze ontstoppingsdienst bovenaan

Maak vandaag nog een afspraak

Snel van uw verstoppingen afkomen? Maak dan vandaag nog een afspraak met onze ontstoppingsdienst. Bel 076-2059040 voor het maken van een afspraak. Wilt u weten wat het onderhoud of de reparatie gaat kosten? Kijk dan verder op onze site. Daar is een uitgebreide prijslijst te vinden. Zo weet u precies waar u aantoe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Rioleringsprobleem?

Rioolservice Breda lost het op! € 90,- het eerste uur inclusief 15 minuten reistijd, 45 minuten arbeid en gebruik ontstoppingsapparatuur, exclusief BTW.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ontstoppingsdienst - Rioolservice Breda

7 dagen per week

Voor spoedgevallen kunt u 7 dagen per week bij ons terecht. 
Bel 076-2059040

Over ons

Wij zijn aangesloten bij Van de Beek Rioolservice
Betrouwbaar, betaalbaar en netjes.
Copyright © 2024 Rioolservice Breda. Alle rechten voorbehouden | Website: YZCommunicatie