Rioolvliegjes in huis? Bel Rioolservice Breda voor rioolreparatie

Onze loodgieters staan 24/7 voor u klaar om uw rioleringsprobleem op te lossen!

Kapotte riolering meestal oorzaak rioolvliegjes in huis

Heeft u last van rioolvliegjes of motmuggen in uw woning of bedrijfspand? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de specialisten van Rioolservice Breda om het probleem te verhelpen. Wij zijn een riool- en ontstoppingsbedrijf dat u kan helpen bij het oplossen van allerlei problemen met uw toilet, uw riolering en afvoer, zowel binnen als buiten uw woning of bedrijfspand. We leveren onze diensten, kennis en ervaring aan particulieren, bedrijven en instellingen in de regio Breda. En omdat rioolvliegjes vaak vanuit het riool uw pand binnenkomen, kunt u ons altijd bellen om dit probleem zo snel mogelijk de kop in te drukken. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar via 076-2059040.

Oorzaak van de aanwezigheid van rioolvliegjes

Als rioolvliegjes eenmaal in uw woning aanwezig zijn, zullen ze niet vanzelf verdwijnen. En door het bellen van een ongediertebestrijdingsdienst is de bron van de vliegenplaag niet weg. De aanwezigheid van motmuggen in uw huis duidt op de aanwezigheid van rioolslib, of een open verbinding tussen een (verontreinigd) riool en uw woning. De specialisten van Rioolservice Breda zullen dan een visuele rioolinspectie uitvoeren, en ook de werking van uw riool testen.

Bron van vliegjes opsporen met camera-inspectie

Om te beoordelen of de rioolvliegjes via het riool uw woning binnenkomen, is een camera-inspectie van het riool en de aftakkingen van het riool nodig. Ook kunnen we met behulp van een de rookmachine een rookdetectie uitvoeren en zo controleren of de beluchting en ontluchting van het riool goed functioneren, en of er eventuele lekkages in het riool aanwezig zijn, waardoor de vliegjes uw woning binnenkomen.

Grondige rioolreiniging

Als de oorzaak voor de rioolvliegjes is ontdekt, kunnen we de nodige rioolreparatie(s) uitvoeren en daarna een grondige rioolreiniging doen. Pas als het hele riool schoon en technisch in orde is, is de kans groot dat de vliegjes vanzelf zullen verdwijnen. Maar soms is het ook nog wenselijk om het ongedierte extra te laten bestrijden door een ongediertebestrijdingsdienst.

Contact met Rioolservice Breda bij overlast door rioolvliegjes

Neem bij overlast door rioolvliegjes in uw woning en bij andere rioolproblemen contact op met Rioolservice Breda. Dat kan via 076-2059040, of per e-mail via info@rioolservice-breda.nl. Wilt u alvast weten wat de werkzaamheden voor verhelpen van overlast gaan kosten? Kijk dan in onze prijslijst. Laat bij overlast van rioolvliegjes direct de specialisten van Rioolservice Breda komen!

Rioleringsprobleem?

Rioolservice Breda lost het op! € 90,- het eerste uur inclusief 15 minuten reistijd, 45 minuten arbeid en gebruik ontstoppingsapparatuur, exclusief BTW.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Rioolvliegjes - Rioolservice Breda

7 dagen per week

Voor spoedgevallen kunt u 7 dagen per week bij ons terecht. 
Bel 076-2059040

Over ons

Wij zijn aangesloten bij Van de Beek Rioolservice
Betrouwbaar, betaalbaar en netjes.
Copyright © 2024 Rioolservice Breda. Alle rechten voorbehouden | Website: YZCommunicatie