Oosterhout

Onze loodgieters staan 24/7 voor u klaar om uw rioleringsprobleem op te lossen!

Wij zijn uw ontstoppingsdienst in Oosterhout

Een verstopte riolering is er niet zomaar. Over een lange periode zal vuil zich ophalen in de afvoer. Op een gegeven moment kan het water in de gootsteen niet meer goed weglopen. U kunt zelf aan de slag gaan met verschillende middelen en een ontstopper, maar dit kan het probleem ook erger maken. Schakel daarom een ontstoppingsdienst in. Rioolservice Breda staat 24 uur per dag voor u klaar om bijvoorbeeld uw WC te ontstoppen. Heeft u een spoedklus? Neem dan direct contact met ons op via 076-2059040. Wij staan ook in het weekend en op feestdagen voor u klaar in Oosterhout.

Werkzaamheden

Ons ontstoppingsbedrijf richt zich vooral op het repareren en inspecteren van de afvoer en rioleringen.

Daarnaast zijn onze medewerkers gespecialiseerd in ontstoppen. Wij inspecteren uw keuken,- toilet,- en badkamerafvoer. Daarnaast controleren wij ook de condens afvoer van de C.V. Ketel in uw huis in Oosterhout. Wit u weten wat het kost als u ons inschakelt voor de afvoer die verstopt is? Kijk dan verder op de website.

Wij hebben een overzichtelijke prijzenlijst voor u gemaakt. Zo weet u precies waar u aantoe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan in Oosterhout.

Hoe herkent u een verstopping?

Zeepresten kunnen zorgen dat de afvoer of uw riool in Oosterhout flink verstopt raakt. Maar een vet dat door het toilet wordt gespoeld kan zich gaan ophopen. Zijn er per ongeluk vochtige doekjes doorgespoeld? Schakel ons dan op tijd in voor rioolreiniging in Oosterhout. U kunt een verstopping herkennen als u geborrel hoort in uw toilet of een gootsteen die niet goed meer doorloopt. Trek op tijd aan de bel omdat het een hoop overlast kan schelen. Zo kan opgehoopt vuil in het riool voor veel stankoverlast zorgen. Daarnaast kunnen de buizen ook beschadigd raken. Wilt u meer weten over onze manier van rioolontstopping? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Wat wij bieden in Oosterhout

Ons bedrijf is 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u een spoedklus? Bel ons gerust. Wij zullen binnen korte tijd het probleem verhelpen. Wat wij u bieden:

  • Onze prijzen zijn scherp en vooraf al bekend
  • U kunt ons altijd bellen
  • Klantvriendelijkheid staat bovenaan
  • Wij zorgen altijd voor een oplossen, ook al is deze tijdelijk

Afspraak maken?

Zoekt u een expert om uw gootsteen te ontstoppen in Oosterhout? Bel onze vakmensen van Rioolservice Breda. Wij zullen binnen mum van tijd het probleem lokaliseren en oplossen. Wilt u meer weten over onze diensten? Bel dan op 076-2059040. Wij zijn u graag van dienst.

Rioleringsprobleem?

Rioolservice Breda lost het op! € 90,- het eerste uur inclusief 15 minuten reistijd, 45 minuten arbeid en gebruik ontstoppingsapparatuur, exclusief BTW.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Oosterhout - Rioolservice Breda

7 dagen per week

Voor spoedgevallen kunt u 7 dagen per week bij ons terecht. 
Bel 076-2059040

Over ons

Wij zijn aangesloten bij Van de Beek Rioolservice
Betrouwbaar, betaalbaar en netjes.
Copyright © 2024 Rioolservice Breda. Alle rechten voorbehouden | Website: YZCommunicatie