Ontstoppingsdienst in Rijsbergen nodig? Bel Rioolservice Breda

Onze loodgieters staan 24/7 voor u klaar om uw rioleringsprobleem op te lossen!

Dé rioolservice van Brabant helpt bij verstopte leiding of afvoer

Heeft u in Rijsbergen last van een verstopping van uw riool, waterleiding of afvoer? Ga dan niet zelf met chemische middelen en/of een ontstopper aan de slag, maar bel de ontstoppingsdienst van Rioolservice Breda. U voorkomt hiermee ten eerste dat een verstopping erger wordt, en ten tweede zorgen wij er dan voor dat het probleem zeer snel wordt opgelost. Wilt u in Rijsbergen meer weten over de diensten van Rioolservice Breda? Neem dan contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar op 076-2059040. Is er spoed bij? Vertel het ons en wij komen direct naar u toe.

Werkzaamheden van onze ontstoppingsdienst

De experts van de Rioolservice Breda komen bij u in Rijsbergen langs om een verstopping te lokaliseren. Vervolgens bedenken en maken zij een permanente oplossing voor het rioolprobleem. Is het een kleine verstopping in het doucheputje? Dan is de klus snel geklaard. Bij grotere werkzaamheden waarbij graafwerk nodig is, kan het enige tijd duren voordat het probleem verholpen is. Daarom is het zo belangrijk om te voorkomen dat er bij uw woning of bedrijf in Rijsbergen een afvoer of riool verstopt raakt. Zo voorkomt u dus ook dat u onze ontstoppingsdienst in Rijsbergen moet laten komen.

ontstoppingsdienst rijsbergen

Bel bij rioolproblemen in Rijsbergen onze ontstoppingsdienst

Ga bij afvoer- en riool problemen dus niet zelf aan de slag met milieuonvriendelijke middeltjes, maar laat onze ontstoppingsdienst in Rijsbergen langskomen. U kunt ons dag en nacht bellen. Bovendien kunt u bij ons rekenen op:

  • Scherpe prijzen
  • Betaling per kwartier, vanaf het eerste hele uur
  • Altijd een oplossing voor het probleem, ook al is deze tijdelijk
  • Uitstekende service en klantvriendelijkheid

Voorkomen van verstoppingen

Het voorkomen van verstoppingen in Rijsbergen is natuurlijk altijd beter dan het laten ontstoppen van uw verstopte afvoer of riool. Het door het afvoerputje spoelen van vet of andere etensresten kan funest zijn voor het riool bij uw woning in Rijsbergen. De afvoerbuizen kunnen verstopt raken, zodra het vet gaat stollen en uithardt. Kook- en bakvetten kunt u zoveel mogelijk verzamelen in een oude (zonnebloemolie) fles. Breng die fles later naar een afvalverzamelpunt. Spoel ook bijvoorbeeld vochtig toiletpapier niet door het toilet, maar verzamel het in een bakje. U kunt het later bij het restafval gooien. Doorspoelen van vochtig toiletpapier kan immers ook flinke verstoppingen veroorzaken. Als u dan toch een ontstoppingsdienst in Rijsbergen nodig heeft, neem dan snel contact snel op met Rioolservice Breda.

Afspraak maken met Rioolservice Breda

Als u een ontstoppingsdienst in Rijsbergen nodig heeft, neem dan snel contact op met Rioolservice Breda. Maak vandaag nog een afspraak met onze ontstoppingsdienst via 076-2059040, of mail ons via info@rioolservice-breda.nl. Wilt u weten wat het onderhoud of de reparatie gaat kosten? Kijk dan in onze prijslijst. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ontstoppingsdienst in Rijsbergen nodig? Ga naar Rioolservice Breda!

Rioleringsprobleem?

Rioolservice Breda lost het op! € 90,- het eerste uur inclusief 15 minuten reistijd, 45 minuten arbeid en gebruik ontstoppingsapparatuur, exclusief BTW.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Rijsbergen - Rioolservice Breda

7 dagen per week

Voor spoedgevallen kunt u 7 dagen per week bij ons terecht. 
Bel 076-2059040

Over ons

Wij zijn aangesloten bij Van de Beek Rioolservice
Betrouwbaar, betaalbaar en netjes.
Copyright © 2024 Rioolservice Breda. Alle rechten voorbehouden | Website: YZCommunicatie