Riooltechniek Breda.  24/7 ontstoppingsdienst. 076-2059019.

Ontstoppen Riolering Breda

Een verstopping of storing aan het riool (rioolverstopping), komt altijd onverwacht en altijd ongelegen. Het is voor u fijn om te weten dat wij 24 uur per dag en 7 dagen per week (24/7 service) biedt om uw riool te ontstoppen, zodat de riool verstopping weer snel verholpen is en uw riool weer onderhouden is. Toch een geruststelling. Tevens heeft u kennis kunnen maken met de goed opgeleide riool service monteurs die met de nieuwste technologie werken om uw riool verstopping te verhelpen.

Het is heel vervelend als u geen gebruik kunt maken van het riool. U kunt dan niet meer naar het toilet, of er kan niet meer gewassen worden. Zo zijn er nog een aantal andere belemmeringen die op kunnen treden wanneer uw riool verstopt raakt.

Indien u problemen heeft met een verstopte of slecht doorstromende riolering, dan kunnen wij u met onze moderne apparatuur zeer snel van dienst zijn. Bel ons servicenummer: 076-2059019.

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.