Breda

Onze loodgieters staan 24/7 voor u klaar om uw rioleringsprobleem op te lossen!

Snelle oplossingen bij rioolproblemen

Rioolservice Breda is een ontstoppingsbedrijf dat u kan helpen bij het oplossen van allerlei problemen met uw riolering en afvoer, zowel binnen als buiten uw woning of bedrijfspand. We bieden onze diensten, kennis en ervaring aan voor particulieren, bedrijven en instellingen in de regio van Breda.

Kwaliteit en service

Ons personeel werkt met de nieuwste materialen en staan voor netheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Ook onze serviceauto’s zijn van alle benodigde apparatuur voorzien om verstoppingen op te lossen. Onze ontstoppingsdienst helpt wanneer er bijvoorbeeld een afvoer verstopt zit meestal binnen 24 uur. Spoedreparaties kunnen we meteen uitvoeren, nieuwe aanleg en geavanceerde reparaties doen wij op afspraak.

Werkzaamheden

De hoofdzaken waar we ons mee bezighouden zijn:

  • Toilet afvoer
  • Badkamer afvoer
  • Condenswater afvoer (CV installaties)
  • Keuken afvoer

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor hulp bij wateroverlast, camera-inspectie van afvoeren (vanaf 40 mm.), rioolreiniging, het opsporen van rioolstank.

Scherpe prijzen

Veel ontstoppingsbedrijven werken met tarieven voor het 1e uur plus kosten voor de apparatuur. Doordat Rioolservice Breda werkt met vaste prijzen, weet u van te voren wat het voor u zal gaan kosten. We bieden scherpe prijzen voor verschillende diensten zoals rioolontstopping, camera-inspectie en andere rioleringswerkzaamheden.

Altijd bereikbaar

Rioolservice Breda is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar via het telefoonnummer: 076-2059040. Ook wanneer u een probleem heeft dat direct opgelost dient te worden staan wij dus voor u klaar. Wilt u graag meer weten over onze diensten en alle mogelijkheden in de regio Breda? Dan kunt u ook contact opnemen via het contactformulier op deze pagina.

Rioleringsprobleem?

Rioolservice Breda lost het op! € 90,- het eerste uur inclusief 15 minuten reistijd, 45 minuten arbeid en gebruik ontstoppingsapparatuur, exclusief BTW.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Gootsteen ontstoppen - Rioolservice Breda

7 dagen per week

Voor spoedgevallen kunt u 7 dagen per week bij ons terecht. 
Bel 076-2059040

Over ons

Wij zijn aangesloten bij Van de Beek Rioolservice
Betrouwbaar, betaalbaar en netjes.
Copyright © 2024 Rioolservice Breda. Alle rechten voorbehouden | Website: YZCommunicatie