Bad afvoer verstopt? Bel Rioolservice Breda voor afvoer ontstoppen

Onze loodgieters staan 24/7 voor u klaar om uw rioleringsprobleem op te lossen!

Bad ontstoppen door Rioolservice Breda

Is uw bad (afvoer) verstopt? Bel dan de specialisten van Rioolservice Breda voor het laten ontstoppen van uw badafvoer of uw riool. Rioolservice Breda is het riool- en ontstoppingsbedrijf bij u in de buurt dat u kan helpen bij het oplossen van allerlei problemen met uw toilet, uw riolering en afvoer, zowel binnen als buiten uw woning of bedrijfspand. We leveren onze diensten, kennis en ervaring aan particulieren, bedrijven en instellingen in de regio Breda. En omdat een verstopte badafvoer ronduit vervelend is, kunt u ons altijd bellen om dit probleem zo snel mogelijk de kop in te drukken. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar via 076-2059040. Na uw melding komen wij zo snel mogelijk naar u toe.

Bad verstopt? Onze monteurs lossen het op

Merkt u dat het water in uw bad niet meer goed wegloopt? En helpen de huis-, tuin- en keukenmiddelen die u gebruikt niet meer om het probleem te verhelpen? Dan is het tijd voor een professionele oplossing door de specialisten van de ontstoppingsdienst van Rioolservice Breda.

Oorzaken van verstopte bad afvoer

Een bad dat verstopt zit, kan veel oorzaken hebben. Maar in de meeste gevallen wordt een verstopping van een badafvoer veroorzaakt door haren. In combinatie met zeepresten en huidvetten zorgen haren voor vervelende verstoppingen. Natuurlijk wilt u dan uw badafvoer professioneel laten ontstoppen, zodat u daarna weer volop gebruik kunt maken van uw badkamer.

Bad afvoer ontstoppen doen we zo

De monteurs van Rioolservice Breda zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van diverse riool gerelateerde verstoppingen. Voor het ontstoppen van uw bad afvoer hoeft u niet bang te zijn dat uw hele huis overhoop komt te staan. Integendeel, u merkt zelf weinig van onze werkzaamheden en heeft vooral snel plezier van het resultaat. Als we bij u langskomen om uw bad te ontstoppen, beginnen we met het zoeken naar de oorzaak van de verstopping. Onze monteurs zullen daarna uw bad vakkundig ontstoppen. Tot slot zullen zij u tips geven om een verstopt bad in de toekomst te voorkomen.

Contact met Rioolservice Breda bij verstopte bad afvoer

Kunt u uw bad niet meer gebruiken, omdat de afvoer verstopt zit? Dat probleem kunt u laten verhelpen door Rioolservice Breda. Bel ons via 076-2059040, of mails ons via info@rioolservice-breda.nl. Wilt u alvast weten wat het ontstoppen van uw bad afvoer kost? Kijk dan in onze prijslijst. Laat uw verstopte bad afvoer ontstoppen door de specialisten van Rioolservice Breda!

Rioleringsprobleem?

Rioolservice Breda lost het op! € 90,- het eerste uur inclusief 15 minuten reistijd, 45 minuten arbeid en gebruik ontstoppingsapparatuur, exclusief BTW.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bad verstopt - Rioolservice Breda

7 dagen per week

Voor spoedgevallen kunt u 7 dagen per week bij ons terecht. 
Bel 076-2059040

Over ons

Wij zijn aangesloten bij Van de Beek Rioolservice
Betrouwbaar, betaalbaar en netjes.
Copyright © 2024 Rioolservice Breda. Alle rechten voorbehouden | Website: YZCommunicatie