Riooltechniek Breda.  24/7 ontstoppingsdienst. 076-2059019.

Riooltechniek Breda

Riooltechniek Breda – Uw riool en ontstopping specialist, lost voor € 75,-voor het eerste uw rioolprobleem op inclusief, voorrijkosten en 1 uur arbeid, exclusief BTW.

Verstopte afvoer?

U heeft een verstopte afvoer of een ander probleem met uw riolering? Er zit iets in de afvoer wat er niet hoort? De oplossing is simpel. Vaak is het ontstoppen en/of reinigen van de riolering voldoende. Wat u daarvoor moet doen?
.
  • Gewoon even bellen naar 076-2059019
  • We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor het verhelpen van storingen en klachten.
  • De avond / weekendiensten staan wij voor u klaar: voor dringende calamiteiten.
  • Bij voorkeur ontstoppen we uw riolering dezelfde dag nog.
  • Voor overige verstoppingen, stank overlast, reparaties en het vernieuwen van de riolering kunt u rekenen op onze vakmensen: op werkdagen van 7.30 tot 17.30 uur.
  • Ook bij een verstopte wc, overlast door overstromingen of een andere noodsituatie.
  • Vaak wordt de riolering met een hogedrukspuit doorgespoten. Maar als dat niet werkt, kunnen we genoeg andere oplossingen bieden.
  • Zo wordt de veermachine ingezet als doorspuiten niet mogelijk is. Door de draaiende beweging van de veer wordt het vuil en de verstopping uit de riolering verwijderd.
Meer weten?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via 076-2059019
Heeft u een verstopping of een ander probleem met riolering of afvoer?  Ons ontstoppingsbedrijf  lost het snel en vakkundig voor u op.

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

Deze ontstoppingsdienst is aangesloten bij de organisatie Rioolservice Nederland.

Rioolservice Nederland staat garant voor kwaliteit, deskundigheid, netheid en betrouwbaarheid. Kijk voor meer informatie op www.rioolservicenederland.nl

Wij zijn ook te vinden op de site www.ontstoppingsbedrijven.nl

Wij ontstoppen uw riolering en afvoer in:

Hoeven, Zegge, Rucphen, Etten-Leur, Sint Willebrord, Breda ,Etten Leur,  Halderberge, Nispen, Sprundel,  Zevenberschen Hoek, Langeweg, Lage Zwaluwe, Hooge Zwaluwe, Noordhoek, Terheijden, Made, Oosterhout, Raamsdonksveer, Raamsdonk, Geertruidenberg, Ulvenhout, Bavel, Dongen, Dorst.